fbpx

Írj nekünk:
info@hellorent.hu

Hívj minket:
+36-30-247-4710

Kategóriák
AirBNB hírek AirBNB Menedzsment Hírek

Mitől lesz figyelemfelkeltő egy Airbnb hirdetés?

Az Airbnb foglalásaid özönlésének alapja a szuper fotók, lebilincselő és részletes leírás, valamint aktivitás a vendégekkel történő kommunikációban. De a vendégkommunikáció csak akkor jöhet létre, amikor az első kettő feltételt kipipáltuk. Tudjuk, hogy ezt könnyű mondani, de hogy lásd, mi nem csak a levegőbe beszélünk, megmutatjuk, pontosan miket kell betartanod ahhoz, hogy nálad foglaljanak szállást az érdeklődők!

Az Airbnb foglalásaid özönlésének alapja a szuper fotók, lebilincselő és részletes leírás, valamint aktivitás a vendégekkel történő kommunikációban. De a vendégkommunikáció csak akkor jöhet létre, amikor az első kettő feltételt kipipáltuk. Tudjuk, hogy ezt könnyű mondani, de hogy lásd, mi nem csak a levegőbe beszélünk, megmutatjuk, pontosan miket kell betartanod ahhoz, hogy nálad foglaljanak szállást az érdeklődők!

Mire figyelj?

Írj egy rövid, ütős címet

Mit tartalmazzon a cím?

  • Ha van neve a lakásnak, az mindenképpen szerepeljen benne.
  • A szállás típusát is tüntesd fel: ház (és annak fajtája), lakás, vagy szoba.
  • Érdemes beletenni egy leíró és figyelemfelkeltő jelzőt is!

A lényeg, hogy ne bonyolítsd túl.

Választhatsz ilyen címet: „Frissen felújított, hangulatos loftlakás a belvárosban”, vagy ilyet is: „Napfényes lakás kilátással a Bazilikára, terasszal és wifivel”, esetleg ehhez hasonlót: „Csendes otthon, családias környezet, parkolási lehetőség ”.

Gondolkodj az utazó fejével

Ismered a célközönségedet? Tudod, ki az, akiknek szánod a szállásod, akik élvezhetik, szerethetik? Az ő igényeiket észben tartva alakítsd ki a szállásodat, nekik címezd a hirdetésed. Két hálós lakásod ideális gyermekes családok számára? Írd meg, milyen programlehetőségek vannak a környéken! Ha bababarát szállásodon tudsz biztosítani kiságyat, babakocsit, ezeket mindenképpen tüntesd fel a leírásban.

Vagy baráti társaságok számára alkalmas, 6 fős lakásod van a belvárosban? Hangsúlyozd ki a megannyi étterem, bár és szórakozási lehetőséget a környéken.

Legyél őszinte a kevésbé vonzó körülményekről is. Ha például hangos a környék, azt mindenképp tüntesd fel, de közelítsd meg a “problémát” egy másik oldalról: „Csupán egy pár lépés a buli! Éjszaka is pezsgő környék, ahol garantáltan nem fogsz unatkozni!”

Mutasd meg a szállásod különlegességeit

A leírás első részében röviden beszélhetsz a különleges építészetéről, történelméről.. Bármire kitérhetsz: hogy az ablakból lehet látni a napfelkeltét; hogy könnyű megközelíteni; hogy szuper programok vannak a környéken egész évben; esetleg, hogy teljes elvonulást kínál a világtól.

Kerüld az általánosságokat! Minden szállást lehet a “szép”, “kényelmes”, és ehhez hasonló jelzőkkel illetni, és ez egyébként is szubjektív. Inkább azt hangsúlyozd, ami megkülönböztet a többitől.

Hozd ki a legtöbbet a fotóidból

A fotó szintén egy fontos tényező, ami segít az utazók döntésében. Ha a szállásod olyan hangulatot áraszt, amilyenre vágyik a vendég, akkor garantáltan melletted teszi majd le a voksát. Tehát képzeld el, mire vágyik az utazó.

A magas minőségű fotók elengedhetetlenek, ahhoz, hogy meghozd a vendég kedvét a szállásodhoz. Akinek van hozzá valamennyi érzéke és fényképezőgépe vagy fejlett telefonja, az próbálja meg bátran lefotózni a lakását. De ne félj profi segítséget kérni, ha úgy érzed, te erre nem vagy képes – a képek minősége döntő fontosságú, és egy erre szakosodott fotós gyakran olyan szemmel nézi az ingatlant, ahogyan nekünk, tulajdonosoknak eszünkbe se jutna!

Az is elengedhetetlen, hogy a fotók tükrözzék a leírást, és a biztonság kedvéért tüntesd is fel, melyik helyiségről van szó, hogy teljes képet kaphasson róla az, aki megnézi.

Pontosan milyen fotókra van szükséged? Következő cikkünkből ez is kiderül!

Ha még mindig tanácstalan vagy: meríts ihletet a többi hirdetésből. Főleg a SuperHostokra fókuszálj, hiszen ez a titulus azt bizonyítja, hogy ők sikeres Házigazdaként működnek.

De azzal sincs baj, ha mindez túl sok neked, a Hello-Rent bármiben tud segíteni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük